Ådalsbyerne.dk

Repræsentantskab og bestyrelse

Repræsentantskabet

Gundersted Multihus er et godt bevist på det gode sammenhold vi har i Gundersted og på et fantastisk samarbejde på tværs af foreningerne i Gundersted.

Derfor blev det også besluttet at danne et solidt Repræsentantskab omkring Gundersted Multihus for at sikre et solidt fundament, hvor alle de lokale foreninger i byen er sikret indflydelse på Multihusets drift. Dette gøres ved at de enkelte foreninger - Gundersted Borgerforening, Gundersted Pensionisforening, IF Stjernen Gundersted og Menighedsrådsrepræsentant for Gundersted kirke - hver især udpeger personer til Repræsentantskabet for Gundersted Multihus. Du finder vedtægterne for Gundersted Multihus ved at klikke her og du kan også se det aktuelle repræsentantskab ved at klikke her.

Bestyrelsen

Ud fra repræsentantskabet bliver der valgt en bestyrelse til at forestå den daglige drift af Gundersted Multihus. Det være sig udlejning af huset - både til foreningerne og til privatpersoner - rengøringen og vedligeholdelsen samt den almindelige drift generelt. Du kan se den aktuelle bestyrelse for Multihuset ved at klikke her og de hører gerne fra dig hvis du har nogle gode input og ideer til at sikrer en god drift af huset eller evt. ønsker at være frivillig og hjæpe til med vedligeholdelsen af huset og andre "pedel" opgaver.

SAMMEN ER VI STÆRKE

Bestyrelsen for Gundersted Multihus