Ådalsbyerne.dk

En lille by - mange muligheder

Velkommen til Gundersted

Vi er rigtig glade for at du ser ind på vores side og håber du finder det du søger information om. Siden er stadig ny og derfor vil du opleve at enkelte links ikke virker optimalt endnu samt at der kan være sider med mangelfuld information, men det arbejdes på projektet.

Webmaster søges

Vi i Gundersted vil rigtig gerne at denne hjemmeside bliver opdateret så ofte som overhovedet muligt. Det har Ulrik M. Jensen indtil nu været alene om, men han vil rigtig gerne have noget hjælp. Så hvis du har lyst til at hjælpe med at få denne hjemmeside opdateret ofte høre vi gerne fra dig.

Ny folder om Gundersted

I anledning af at der fra uge 33 2014 og 3 år frem skal afholdes "Made in Denmark" - en del af European Golf Tour i Gatten har den lokale borgerforening, i samarbejde med Staudeengen fået lavet en folder på Dansk, English und Deutsch, så alle har mulighed for at læse lidt om Gundersted og byens og omegens mange muligheder.

Info om Gundersted - Dansk

Info about Gundersted - English

Info rüber Gundersted - Deutsch

Hjælp os med info til Gundersted.dk

Vi vil rigtig gerne have en fyldestgørende side omkring Gundersted så skulle du selv ligge inde med nogle informationer omkring Gundersted og lokalområdet hører vi rigtig gerne fra dig. Det kan være sig små histiorier fra tiden der svant eller fotos fra år tilbage. Det kan også være ris eller ros til siden som kan hjælpe os med at gøre den helt perfekt.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med Gundersted.dk og glæder os til at hører fra dig eller se dig til et af de kommende arrangementer hos en af foreningerne i Gundersted.

Med venlig hilsen

Ulrik Mark Jensen

Webadministrator