Ådalsbyerne.dk

Gundersted Borgerforening

Om Gundersted Borgerforening

Gundersted Borgerforening blev stiftet tilbage i efteråret 1974 og har hele tiden været en meget aktiv Borgerforening som har i stand til at skabe sammenhold i lokalområdet, samt være en af de bærende krafter når der skal skabes nye aktiviter eller holdes sammen på det som er. Blandt andet var det her intiativet blev skabt tilbage i 1986 til Gundersted Købmandsgård f.m.b.a.. Man har bidraget til at skabe det nye Multihus. Været bagmændene bag denne hjemmeside for Gundersted, der samler alle - nøjagtigt som Multihuset gør - undet ét.

Hvis du vil vide mere

Hvis du ønsker at få et tilbageblik på de arrangementer der har været afholdt igennem tiden vil det være en god ide at se under Afholdte Arrangementer under denne fane eller se under Historie fra Gundersted under fanen Gundersted.

Medlemsskab

Ønkser du at blive medlem af Gundersted Borgerforening skal du blot indbetale kontingentet på Konto nr. 8213 - 286 055 5053 (Den Jyske Sparekasse), husk at påfører Navn eller Adresse i "besked til modtager". Du kan også indbetale på Mobil Pay 60 19 20

Priser:

Enkeltperson: 50.- kr. pr. år

Hustand:        100.- kr. pr. år

På de følgende sider vil du kunne læse mere om de aktiviter vi har gang i samt se vores program m.v..

Her kan du læse foreningens vedtægter.

Med venlig hilsen

Gundersted Borgerforening